WAT IS 5‐HOUR ENERGY?

5‐Hour Energy is een 58 ml vloeibare energy shot waardoor je je urenlang fit en alert voelt. Dit product bevat een mengsel van B‐vitamines, aminozuren envoedingsstoffen. Er zit geen suiker in, geen stimulerende kruiden, en maar vier calorieën.

Wat zijn de beste tijden om 5‐Hour Energy te drinken?

Het eenvoudige antwoord is: “als je moe bent”. Waarom zou je een energie‐ opkikker nemen als je al klaarwakker bent? Maar voor bijna alle mensen is er een tijd van de dag waarop zij zich moe beginnen te voelen.

‘s Morgens: Geen ochtendpersoon? Laat 5‐Hour Energy je helpen de boel op gang te krijgen. Met één opkikker van 5‐Hour Energy ben je zo klaarwakker.
Na de lunch:Uit onderzoek blijkt dat meer dan 70 procent van ons na de lunch afknapt. Laat 5‐Hour Energy je helpen hier overheen te komen zodat je de hele middag fris en alert bent
Training:Zoek je motivering om te trainen? Maak 5‐Hour Energy een deel van je actieve levensstijl.
Sport:Houd je oog op de bal en blijf je concentreren.
Reizen:Ben je beroepschauffeur? Maak je vaak zakenreizen? 5‐Hour Energy kan je helpen reismoeheid te overwinnen en je alert te houden achter het stuur. Bestuurders moeten toch regelmatig een pauze inlassen. 5‐Hour Energy is geen vervanging voor een goede nachtrust.
Weekend/vakantie:Actieve weekends en vakanties kosten veel energie. Als je je huis schildert, door het bos wandelt of op het strand speelt, kan een opkikker van 5‐Hour Energy je de extra boost geven die je nodig hebt om zoveel mogelijk te genieten.

V: Waar is 5‐Hour Energy van gemaakt?

5‐Hour Energy bevat een mengsel van B‐vitamines en aminozuren. Het bevat geen suiker, geen stimulerende kruiden, maar vier calorieën en precies de juiste hoeveelheid cafeïne. 5‐Hour Energy bevat een bron van fenylalanine.

V: Wat zijn de voordelen van 5‐Hour Energy?

Weinig tijd om te drinken: Omdat het een 58‐milliliter energie‐opkikker is, kun je die in een paar seconden opdrinken. Na enkele minuten voel je al dat het werkt.
Klein en draagbaar: Je kunt een 5‐Hour Energy opkikker overal mee naartoe nemen. Het past in je zak, tasje, bureau, kastje, auto of rugzak. In één slok is 5‐Hour Energy in je lichaam en uit je handen.
Geen koelkast nodig: 5‐Hour Energy smaakt heerlijk op kamertemperatuur.

V: Wat is het verschil tussen 5‐Hour Energy en koffie?

5‐Hour Energy bevat cafeïne, maar er is nog veel meer in 5‐Hour Energy dan alleen cafeïne. 5‐Hour Energy bevat aanzienlijke hoeveelheden B‐vitamines, aminozuren en voedingsstoffen – dit alles is bedoeld om samen te werken zodat je je urenlang fris en alert voelt. 5‐Hour Energy vormt een ideale vervanging voor de middagkoffiepauze. Het flesje is klein, je drinkt het in enkele seconden leeg zodat je weer aan het werk kunt zonder je koffiekop bij je te dragen. 5‐Hour Energy maakt geen vlekken op je tanden zoals koffie.

V: Hoe weet ik of 5‐Hour Energy bij mij past?

De meeste mensen hebben een tijd waarop ze slaperig en suf zijn, meestal ‘s middags. Dit is de juiste tijd om te bepalen of 5‐Hour Energy goed voor je is. Probeer het wanneer je veel te doen hebt maar denkt dat je het niet aankunt. Begin met een half flesje. Al snel minuten weet je of dat de juiste hoeveelheid voor je is, of je de rest ook wilt opdrinken, of dat 5‐Hour Energy gewoon niet bij je past.

V: Wie mag 5‐Hour Energy niet drinken?

  • Vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven.
  • Kinderen jonger dan 12 jaar.
  • Mensen aan wie de huisarts heeft verboden cafeïne te drinken.
  • Mensen met een diagnose van fenylketonurie (PKU).

V: Ik neem medicijnen op recept. Kan ik 5‐Hour Energy drinken?

Als je een medische aandoening hebt en/of medicijnen op recept gebruikt, raadpleeg dan je arts voordat je een voedingssupplement inneemt, en dus ook 5‐Hour Energy.

V: Mijn huid is warm en jeukt. Wat gebeurt er?

Je hebt een niacine‐flush. Sommige mensen zijn gevoelig voor niacine (vitamine B3). Je huid wordt rood omdat de niacine in 5‐Hour Energy de bloeddoorstroming vlak onder de huid verhoogt. Dit gaat meestal na een paar minuten over, en het is mogelijk dat je hierna geen niacine‐flush meer krijgt. Om niacine‐flush te voorkomen, kun je een half flesje of minder drinken en de rest voor later bewaren.

V: Hoeveel flesjes 5‐Hour Energy mag ik per dag drinken?

Wij raden aan niet meer dan twee flesjes per dag te drinken. Zorg dat je ze minstens enkele uren na elkaar drinkt.

Andere bezorgdheden?

  • 5‐Hour Energy is suikervrij. Maar raadpleeg je arts voordat je 5‐Hour Energy drinkt als je bezorgd bent over de invloed die het op je kan hebben.
  • Er zijn geen dierlijke producten aan 5-hour Energy toegevoegd.